Poštovani/a,

NU Centar ekoloških inicijativa, objavljuje javni poziv zainteresovanim kandidatima, predstavnicima NVO-a iz Berana i Andrijevice, za iskazivanje interesovanja za učešće u radu Komisije. Komisija se formira u okviru projekta “Podrška mladima u sektoru poljoprivrede – ProAGRO”.

Projekat je finansiran iz Regionalnog programa lokalne demokratije (ReLOaD2), koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program ujedinjenih nacija (UNDP).

Komisiju čine predstavnik Opštine Berane, predstavnik Opštine Andrijevica i jedan predstavnik NVO-a koji će se izabrati nakon ovog javnog poziva. Zadatak komisije je da nakon jednomjesečnog mentroskog programa za izradu biznis planova u poljoprivredi, pregleda i ocijeni šest biznis planova koji će izraditi polaznici programa mentorstva. Najbolja tri biznis plana će biti nagrađena sa poljoprivrednom opremom, nabavljenom u okviru projekta.

Rok za prijavu:  20.05.2023., do 16:00h

Način prijave: Prijava se šalje putem elektronske pošte na adresu:  [email protected] ,

lično ili putem pošte na adresu: NVO Centar ekoloških inicijativa, 29 novembar 18a, 84300 Berane, sa naslovom maila: “Prijava za člana komisije – ProAGRO”

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *